La nostra Activitat

Projectes

La Fundació Santa Magdalena té diversos projectes en marxa que impulsen diferents sectors.

Sastrinyols es caracteritza principalment pel treball artesanal i personalitzat amb materials d’alta qualitat.

Secció Articles de Creació Pròpia

  • Roba per a la llar: bosses de pa, draps per a tapar pernils, davantals, agafadors, fundes de coixí, mantelerias…
  • Productes infantils i de bebè: pitets amb brodat (elaborat de manera manual per les nostres voluntàries), capes de bany, bosses pel berenar i roba d’ús escolar, etc…
  • Confeccionem productes dirigits a guarderies, segons les necessitats de cada escola, com a fundes de matalassets, cortines, llençols de bressol, etc…
  • Cap creació és igual a una altra. El client participa en el seu disseny i nosaltres el fem realitat.

Secció de Retocs de roba

  • Canvis de cremalleres, escurçar o allargar baixos de pantalons, faldilles, vestits i qualsevol altre tipus de costura que requereixi el client.
  • El nostre objectiu és aconsellar als nostres clients fins a aconseguir la seva màxima satisfacció.
  • El resultat del nostre treball està avalat per personal  amb més de 30 anys d’experiència i professionalitat en el sector.

Secció Merceria

  • Venda de teles, botons, cintes, fils, etc…

ROBA SOLIDÀRIA

EI nostre producte és roba de segona mà, nova, i de marca procedent de donacions.

L’atenció al client va més enllà d’una mera acció comercial, per a nosaltres comporta un acompanyament i escolta activa. Invertim en això empatia i cor.

Pretenem que els clients de ROBA SOLIDÀRIA i tot el que ens visita es trobi com a casa seva.

COMERÇ JUST

La cooperació internacional permet als treballadors del Tercer Món tenir una remuneració, justa sense discriminació, evitant explotació infantil i respectant el medi ambient.

La nostra botiga ofereix productes de comerç just d’alimentació. Aquests productes ens arriben mitjançant la col·laboració amb altres ONG’s com Intermón, Oxfam i entitats com a Alternativa 3 i Ideas. Aquestes col·laboracions ajuden a recuperar valors imprescindibles en la nostra societat.

SENSIBILITZACIÓ

Mantenim trobades de sensibilització amb diferents centres educatius i institucions. En aquestes reunions, busquem generar la reflexió i el compromís des d’edats primerenques fent-los conscients de les necessitats socials.

      “Una mica és molt si tots col·laborem”

Cada any en la festa del comerç just que organitza l’Ajuntament d’Esplugues podeu degustar alguns dels nostres productes. Creiem que és important donar-los a conèixer a través del contacte directe.

Altres Projectes

BUGADERIA SOCIAL

Aquest projecte aprofita la infraestructura i l’equipament comercial (rentadora i assecadora, totes dues industrials) de la botiga de roba de segona mà, per a poder oferir un servei de neteja de roba. Aquesta iniciativa aquesta contemplada dins dels projectes del Pla d’Acció Social de l’Ajuntament d’Esplugues del Llobregat. L’objectiu és col·laborar tant amb persones i famílies derivades de serveis socials, com a particulars, associacions i institucions. El preu d’aquest servei és de 10 €.

PRODUCTES D'ARTESANIA

+Llibres. Són de temàtica amb valors que ens porten a entendre i aprofundir en la realitat del Tercer Món. Indicats per a nens entre 3 i 12 anys.


+Artesania. Aquests productes els elaboren dones de Dubongo


Tots dos productes ens arriben a través de ONG’s Intermón Oxfam, Alternativa 3 i Ideas.

Aquesta col·laboració permet als treballadors del Tercer Món, rebre una remuneració justa, evitant la discriminació, l’explotació infantil i afavorint el respecte al medi ambient.’

ALEF 2.0 MÚSICA SOLIDARIA

ALEF es posa al servei d’un projecte social, la Fundació Santa Magdalena (FSM) per a aportar un finançament addicional a aquesta Entitat Sense Ànim de Lucre. Allà on estigueu, des del punt on estigueu, ens agradaria que les feu vostres les escolteu, les canteu, les visqueu… Que les sentiu!.

CatalanSpanish